fbpx

De 10 Bud

De 10 Bud

1. Man skal ikke starte i nedoverbakker som krever bremsing med et full-ladet batteri montert. På grunn av regenerativ bremsing vil man skade hovedkortet og potensielt batteriet. Dette dekkes IKKE av garantien.

2. Man skal ikke kjøre i bakker med mer enn 30% helling. Alltid ha fart i brettet før man starter på en oppoverbakke, og om brettets fremdrift avtar betydelig i en oppoverbakke og eventuelt stopper helt betyr dette at brettet er presset til maks kapasitet. Fortsetter man å presse brettet ved slike tilfeller vil man risikere å brenne motorene. Dette dekkes IKKE av garantien.

3. Man skal ikke aktivt oppsøke vanndammer og fuktige omgivelser. Dette kan og vil etter tid skade teknologien i brettet. Brettet er sertifisert som sprutsikkert, ikke vanntett. Unngå derfor også å kjøre i regn. Overholdes ikke dette vil man skade hovedkortet, motorene og potensielt batteriet. Dette dekkes IKKE av garantien.

4. Brettet har en maks lastekapasitet på 90kg. Personer eller personer med bagasje skal derfor ikke overstige en totalvekt på 90kg. Om man overskrider maks lastekapasitet vil BeBoosteren kunneødelegges. Skader som skyldes brudd på maks lastekapasitet dekkes IKKE av garantien.

5. Man skal alltid kjøre hensynsfullt og fornuftig. Man skal aldri kjøre slik at man risikerer å skade andre. Alle som bruker en Bebooster gjør det helt på eget ansvar. BeReal AS kan IKKE under noen omsten- digheter holdes ansvarlig for det som skulle kunne hende.

6. Man skal alltid sjekke at fjernkontrollen har kontakt med BeBooster'en før man starter å kjøre. Gjøres ikke dette, risikerer man å skade seg selv og andre rundt seg. Her referer vi til punkt 5; man skal alltid kjøre hensynsfullt og fornuftig.

7. Vi anbefaler alle å bruke sikkerhetsutstyr som hjelm og annen beskyttelse for å redusere risikoen for større skader. BeReal AS kan IKKE under noen omstendigheter holdes ansvarlig for det som skulle kunne hende.

8. Man skal ALDRI lade over natten om noe skulle skje under ladeprosessen. Når et batteri er ferdigladet og skal monteres på brettet må man påse at det er riktig montert, ved å høre et bekreftende klikk.

9. Er man usikker, så spør. Vi er her for å gjøre opplevelsen med BeBooster'en mest mulig optimal. Det finnes ingen dumme spørsmål.

10. Ved å starte din BeBooster og bruke den, godtar du automatisk vilkårene i de 10 bud. Ved å godta vilkårene, bekrefter du at de 10 bud er lest og at du forstått innholdet. Ved eventuelle spørsmål er det bare å ta kontakt med oss. Om du er uenig i vilkårene til de 10 bud, står du fritt til å refundere produktet innen 14 dager etter kjøpsdato, hvor vi vil refundere kjøpssummen så lenge produktet er ubrukt.